Du er her: 1200 kcal kostplan > 1200 kcal kostplan (download)

1200 kcal kostplan (download)

 

Er du allerede tilmeldt? 🙂

Log ind og download måltidsforslag >

 

Vil du gerne downloade måltidsforslag?

Hvert år er der tusindvis af kvinder, der benytter min gratis 1200 kcal kostplan – og hver eneste måned får jeg henvendelser fra kvinder, der efterspørger muligheden for, at kunne få tilsendt eller downloade måltidsforslagene.

Derfor har jeg nu lavet denne mulighed:
Du får ‘evigheds-adgang’ til en 1200 kcal kostplan for et éngangsbeløb på kun kr. 99,- inkl. moms, hvorefter du kan bruge kostplanen og downloade måltidsforslag ligeså tosset du vil, og samtidig nyde godt af de opdateringer og tilføjelser, der løbende kommer – uden ekstra omkostninger for dig.

Princippet er helt det samme som den gratis udgave: du spiser 3 hovedmåltider á 300 kcal og 3 mellemmåltider á 100 kcal om dagen – og du vælger selv, hvad du vil spise ud fra de måltidsforslag der er i kostplanen.

Alle måltidsforslag kan downloades som PDF og er ikke identiske med dem, som du finder i den gratis udgave. Se et par eksempler på måltidsforslag:

⬇️ Eksempel 1: Forårsruller for 300 kcal
⬇️ Eksempel 2: Chokolade for 100 kcal
⬇️ Eksempel 3: Yoghurt for 100 kcal

Bemærk: jeg er ikke ‘sundhedsekspert’, kostvejleder eller anden form for professionel behandler – jeg gør det bare nemt for dig at spise færre kalorier.

De bedste hilsner fra Heidi Rahbek

 

Der er lige nu PDF’er med i alt: 225 måltidsforslag

 

Bliv tilmeldt og få adgang til download

Vil du også have ‘evigheds-adgang’ til download? Tilmeld dig herunder:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Betaling
Handelsbetingelser

PRISER: Alle priser er éngangsbeløb (ingen irriterende abonnementer!), opgivet i danske kroner og er inklusiv moms.

ADGANG TIL MATERIALE: Efter dit køb - når betalingen er godkendt - får du tilsendt en adgangskode til materialet direkte på hjemmesiden. Materialet bliver IKKE sendt til dig, men du er velkommen til, at downloade eventuelle filer til din egen enhed.

RETTIGHEDER: Alle rettigheder til materialet tilhører 1200kcalkostplan.dk / Heidi Rahbek. Ved køb får du udelukkende personlig brugsret til materialet, som ikke må deles helt eller delvist med andre.

FORTRYDELSESRET: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Kontakt mig (heidi@heidirahbek.com) hvis du fortryder dit køb og jeg vil da refundere beløbet.

MODTAGER AF BELØB: Rahbek Corp., Nøttrupvej 4, 7130 Juelsminde, Danmark